2011-09-21 14:59:21• hírek • Póti Orsolya

A Román Könyvelők Napját ünnepelték

A Mérlegképes Könyvelők és Könyvszakértők Romániai Testületének (CECCAR) Szatmár Megyei Fiókja szeptember 21-én ünnepi rendezvényre invitálta a megyebeli hivatásos könyvelőket, könyvszakértőket, a gazdasági igazgatókat, főkönyvelőket az összes gazdasági ágazatból és közintézményekből.

A rendezvényre a Szatmár Megyei Tanács nagy gyűléstermében került sor 15 óra kezdettel, ennek keretében ismertették a könyvviteli cégek 2011-es toplistáját, valamint megemlékeztek a CECCAR magalapításának 90-ik, illetve újraalapításának 20-ik évfordulójáról.

Az esemény egy rövid filmmel kezdődött, majd Palas Iulian, a Szatmár Megyei Mérlegképes Könyvelők és Könyvszakértők Romániai Testületének elnöke köszöntötte a jelenlevőket, különösképpen Csehi Árpád Szabolcsot, a Megyei Tanács elnökét, Dan Maier, a Szatmár Megyei Adó- és Pénzügyi Igazgatóság vezetőjét, valamint Marian Albu alpolgármestert.

A köszöntőbeszédet követően a CECCAR vezetői felolvasták a vezető tanács üzenetét, majd a megyei, illetve a város vezetői köszöntötték a szép számban összegyűlt gazdasági szakembereket, majd előadásokat hallgathattak a résztvevők.

Rövid szünet után ismertették a könyvviteli cégek 2011-es toplistáját, és kiosztottak négy díjat is. Elsőként az EMTE CONTEX cég részéről Tuturas Maria kapott érdemdíjat, másodikként az Integrated Advisory Sistems cég részéről Florin Ionuti, őket követően pedig Iancu Sorin és Achim Valeria részesültek kitüntetésben. A résztvevők megköszönték a CECCAR első szakosztály elnökének, Ioan Todosciuc munkásságát, valamint Vida Iuliana titkárnő tevékenységét is.

Gradinar Rodicatól, a CECCAR igazgatónőjétől megtudtuk, a Szatmár Megyei Mérlegképes Könyvelők és Könyvszakértők Romániai Testületének 372 aktív tagja van, valamint 260 inaktív tagot tartanak számon.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: